Pen Elektronik Akupuntur

Pen Elektronik Akupuntur

Pen Elektronik Akupuntur

Electronics Accupunture bekerja seperti Akupunktur jarum – tetapi kaedah ini adalah tanpa jarum! Electronics Accupunture telah dikaji oleh ramai saintis dan doktor Jepun yang juga pernah belajar bio-elektrik (hubungan yang rapat antara tubuh manusia dan elektrik). Mereka mengukur jumlah tenaga elektrik yang dihasilkan oleh jantung, otak, oleh sel-sel individu, serta dari penguncupan otot.

Electronics Accupunture menghasilkan rangsangan oleh arus voltan yang lemah yang paling penting dan berkesan untuk kesihatan. Dan rawatan akupunktur China adalah berdasarkan kepada prinsip ini. Apabila rangsangan fizikal seperti menindik dengan jarum, caj bio-elektrik boleh dirangsang kawasan dan arus elektrik akan terjana. Menggunakan kaedah ini, pelbagai penyakit seperti sakit pinggang, kebas, sakit bahu, sendi siku, lutut, sakit leher, dan lain-lain boleh disembuhkan. Semua Electronics Accupunture perubatan berdasarkan prinsip arus elektrik.

Dalam tempoh tiga tahun pengenalan Electronics Accupunture ini di Jepun, 8,000 unit dijual setiap bulan. Ramai pengguna di Jepun adalah pengamal Akupuntur dan doktor perubatan.

Electronics Accupunture adalah mudah untuk digunakan dan tidak menyebabkan sebarang kesakitan. Semua yang anda perlu lakukan adalah meletakkan mata pen pada kawasan yang dirawat dan tekan punat pada bahagian hujung 6 hingga 12 kali bagi kawasan itu. Setiap kali anda menekan,  sistem saraf anda dirangsang dan sakit dalam otot akan menjadi lega

Anda tidak perlu bersusah payah untuk mempelajari akupunktur dalam menggunakan Electronics Accupunture ini. Jika anda mempelajari Akupunktur pun, ia adalah maklumat yang baik untuk diketahui. Walau bagaimanapun, Electronics Accupunture telah dicipta untuk kegunaan yang hanya memerlukan mencari tempat yang anda mahu melakukan rangsangzn dan tekan.


Manfaat yang sangat hebat. dan kuasa penyembuhan yang Efaktif
Mudah, Cepat dan menjimatkan wang dan masa anda. Anda pasti boleh melakukannya sendiri.

Kelebihan
* Dapat memudahkan pengaliran peredaran darah
* Dapat menyembuhkan sakit-sakit pada sendi dan otot seperti Bahu, Leler, Pingang, siku, lutut, kepala dan lain-lain.
* Untuk menentang keradangan - antiphogistic
* Untuk meningkatkan Antibodi tubuh.
* Untuk menggalakkan pemulihan secara spontan dari penyakit.

Rujuk Link Video Dibawah untuk penerangan yang lebih details lagi:

 

Dapatkan Pen Elektronik Akupuntur dengan Harga Borong Sekarang!
 
WhatsApp ke 013-235 0009
 
Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Pen Elektronik Akupuntur
Pen Elektronik Akupuntur       Mudah! Anda yang tidak tahu ilmu Ak..
RM115.00